ΕΠΣ Θράκης: Με νέες ευρείες νίκες προκρίθηκαν Πανθρακικός, Σάπες και Κόσμιο – Ανοιχτοί λογαριασμοί για Σιδηροχώρι και Γρατινή

ΕΠΣ Θράκης: Με νέες ευρείες νίκες προκρίθηκαν Πανθρακικός, Σάπες και Κόσμιο – Ανοιχτοί λογαριασμοί για Σιδηροχώρι και Γρατινή

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο Δόξες, του Νέου Σιδηροχωρίου και της Γρατινής, μετά την μεταξύ τους πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση και την άλλη Τετάρτη θα κριθεί ποια από τις δύο θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών.

Εκεί είχαν ήδη προκριθεί Πανθρακικός, Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟ Κοσμίου αλλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους με δεύτερες ευθείες νίκες στους τρεις επαναληπτικούς των προημιτελικών που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Πανθρακικός νίκησε με 4-0 την Δόξα Προσκυνητών και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 7-0, αφού είχε επικρατήσει με 3-0 και στους Προσκυνητές.

Η Ελπίδα Σαπών νίκησε ξανά με το ίδιο σκορ τον Πόντο Κομοτηνής, με 6-0, όπως και στο γήπεδο της Εκτενεπόλ, οπότε προκρίθηκε με συνολικό σκορ 12-0. Τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα τον Αετό Μίσχου με 5-0, στην έδρα του αντιπάλου επικράτησε με σκορ 6-1 και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 11-1.

Έτσι στα ημιτελικά προκρίθηκαν Πανθρακικός, Ελπίδα Σαπών, ΠΑΟ Κοσμίου και περιμένουμε ποια εκ των Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών θα συμπληρώσει την τετράδα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Ελπίδα Σαπών – Πόντος Κομοτηνής 6-0 (Α’ Αγώνας: 6-0, Συνολικό σκορ 12-0)
Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών 4-0 (Α’ Αγώνας: 3-0, Συνολικό σκορ 7-0)
Αετός Μίσχου – ΠΑΟ Κοσμίου 1-6 (Α’ Αγώνας 0-5, Συνολικό σκορ 1-11)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 1-1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό