ΕΠΣ Θράκης: Με πικρία και υπονοούμενα μετά από μια εξαετία παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πόντου Κομοτηνής ο Κυνηγόπουλος

ΕΠΣ Θράκης: Με πικρία και υπονοούμενα μετά από μια εξαετία παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πόντου Κομοτηνής ο Κυνηγόπουλος

Μετά από μια εξαετία στον Πόντο Κομοτηνής στον οποίο προσέφερε σα παίκτης και προπονητής αλλά και παράλληλα όταν ακόμα ήταν σε Ορφέα Στρύμης και Ορφέα Ξυλαγανής, ο Νίκος Κυνηγόπουλος αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Πόντος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 7η θέση αν και τελευταία στιγμή πήρε μέρος στην Α’ κατηγορία μετά από μια δεκαετία, ενώ με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου είναι με το ενάμιση πόδι στους “8” της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ωστόσο όπως φαίνεται από την ανάρτησή του αποχωρεί με πικρία από τον Πόντο αφήνοντας αρκετά υπονοούμενα… Μάλιστα πέρασε από την προπόνηση και αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον παίκτες του.

Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή κόουτς, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συνέχισε σε Ιπποκράτη Θεσσαλονίκης, ΑΕ Φαλήρου και στην Ροδόπη σε Αναγέννηση Εκτενοπόλ, Ερμή Αμφίων, Πόντο Θρυλορίου και ΠΑΕ Ποντίων φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μετά από ένα διάλειμμα σε Κω και Ασκληπιό συνέχισε σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Ορφέα Ξυλαγανής, Κόσμιο, Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Στρύμης και Πόντο Κομοτηνής, τις δυο τελευταίες μάλιστα ταυτόχρονα ως προπονητής. Επίσης έκατσε και στον πάγκο του Ορφέα Ξυλαγανής.

Η ανάρτηση του Κυνηγόπουλου: «Το έργο του προπονητή είναι ιερο και οφειλουν να το σέβονται ολοι, χωρίς παρεμβάσεις και λογια, που δεν συνάδουν με το αθλητικο πνεύμα. Στο σωματείο του Ποντου Κομοτηνης δουλεψα αφιλοκερδώς … “εδωσα”… δεν “πηρα”. Καλη συνεχεια στους πρηνή παίκτες μου και καλή δυναμη σε οτι και αν κάνουν στη ζωή τους».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό