ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφή από τον… πλανήτη Άρη και Ποσειδώνα για την Ελπίδα Σαπών με Τότσικα

ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφή από τον… πλανήτη Άρη και Ποσειδώνα για την Ελπίδα Σαπών με Τότσικα

Σε μια ακόμη ποιοτική μεταγραφή για τα «φτερά» προχώρησε η Ελπίδα Σαπών αποκτώντας από τον Θεσσαλονικιό Δημήτρη Τότσικα.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 15/09/2004) πρωτοετής φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στις Πολιτικές Επιστήμες, αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια της επίθεσης αλλά μπορεί να βοηθήσει και ως πλάγιο μπακ, θέσεις που έχει παίξει κατά το παρελθόν.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, συνέχισε μια τετραετία στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, μια διετία σε αυτές του Άρη αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ17 και Κ19 και από το Γενάρη επέστρεψε δανεικός στον αγαπημένο του Ποσειδώνα Καλαμαριάς στην Α1 Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Χαριτόπουλος με τον Τότσικα αποκτά ένα ακόμα ένα εργαλείο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε αρκετές θέσεις, ενώ περιμένει να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές νέων πρωτοετών φοιτητών τώρα που άρχισαν και τα μαθήματα, με την Ελπίδα να είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα αν και στα φιλικά προετοιμασίας τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ καλά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό