ΕΠΣ Θράκης: Νέα σημαντική προσθήκη στην επίθεση για την Αναγέννηση Παγουρίων με Πετροδημόπουλο

ΕΠΣ Θράκης: Νέα σημαντική προσθήκη στην επίθεση για την Αναγέννηση Παγουρίων με Πετροδημόπουλο

Μια πολύ καλή ακόμα μεταγραφή για την επιθετική της γραμμή μετά από αυτή του Λάσα Τσικλάουρι πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων αποκτώντας τον Καβαλιώτη μεσοεπιθετικό Βασίλη Πετροδημόπουλο από το Ατσάλι Αρχοντικών.

Πέρυσι ο 19χρονος πρώην εξτρεμ του Βρασίδα Νέας Περάμου που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, βοήθησε τα Αρχοντικά να πραγματοποιήσουν την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Η ανακοίνωση των Παγουρίων που εστάλη στο ThrakiSportS:

«Η Αναγέννηση Παγουρίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πετροδημόπουλο. Ο 19χρονος Καβαλιώτης την χρονιά που ολοκληρώθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέτυχε 10 γκολ με το Ατσάλι Αρχοντικών και φέτος θα αποτελέσει μια από τις επιλογές του κόουτς Γιώργου Μιστρίδη για τα φτερά της επίθεσης. Ο ταλαντούχος εξτρεμ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας με την ομάδα της Νέας Περάμου, όπως και στις Μικτέ ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας.

Η Αναγέννηση Παγουρίων ευχαριστεί δημόσια την διοίκηση των Αρχοντικών και προσωπικά τον πρόεδρο Κεμάλ Σακαλη για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό