ΕΠΣ Θράκης: Πρόωρο τελικό ανέδειξε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου – Συμφώνησαν οι ομάδες για τις ημερομηνίες

ΕΠΣ Θράκης: Πρόωρο τελικό ανέδειξε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου – Συμφώνησαν οι ομάδες για τις ημερομηνίες

Πρόωρο τελικό ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, μια εβδομάδα μετά το μεταξύ τους ντέρμπι που ουσιαστικά έκρινε και τον φετινό πρωταθλητή, ανέδειξε η κληρωτίδα της ΕΠΣ Θράκης το πρωί της Κυριακής.

H Ελπίδα Σαπών και ο Πανθρακικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον έναν ημιτελικό, ενώ στον άλλον θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και η Δόξα Γρατινής. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες Σαπών και Κοσμίου στις 30 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί στις έδρες Πανθρακικού και Γρατινής στις 6 Απριλίου. Το Σάββατο 30 Απριλίου, παραμονή της Κυριακής του Θωμά, θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο μεγάλος τελικός.

Η Δόξα Γρατινής πρότεινε για να μην υπάρχουν αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες Κυριακή-Τέταρτη, οι δυο ημιτελικοί του Κυπέλλου να διεξαχθούν 6 Απριλίου και 4 Μαΐου, με τον τελικό να πηγαίνει για τις 18 Μαΐου. Ωστόσο με την πρόταση αυτήν δεν συμφώνησαν πρωτίστως ο Πανθρακικός που όπως όλα δείχνουν θα έχει τότε να παίξει τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλά και οι εκπρόσωποι από Σάπες και Κόσμιο, που παραβρέθηκαν αυτή τη φορά κανονικά στην κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή έδωσαν το παρών μόνο Πανθρακικός και Γρατινή, με αποτέλεσμα η κλήρωση να αναβληθεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
BEST OF NETWORK
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό