ΕΠΣ Θράκης: Υποψηφιότητα για πρόεδρος ανακοίνωσε με… «τηλεοπτικό διάγγελμα» ο Μιχάλης Κακουλίδης

ΕΠΣ Θράκης: Υποψηφιότητα για πρόεδρος ανακοίνωσε με… «τηλεοπτικό διάγγελμα» ο Μιχάλης Κακουλίδης

«Μετά από 45 χρόνια στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής-προπονητής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων και του Πόντου Θρυλορίου καταθέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης».

Με αυτά τα λόγια, το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, ο Μιχάλης Κακουλίδης συνόδευσε βίντεο διάρκειας 85 δευτερολέπτων στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, με το οποίο, εν είδη διαγγέλματος, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το ανώτατο αξίωμα στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης στις εκλογές του 2022.

«Μετά από 45 χρόνια ενεργής συμμετοχής στους αγωνιστικούς χώρους, μέσα και έξω από τα γήπεδα, πήρα την απόφαση να δηλώσω υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλγές της ΕΠΣ ως υποψήφιος πρόεδρος της νέας διοίκησης», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κακουλίδης.

«Η πολύχρονη εμπειρία μου καθώς και οι σπουδές που έχω κάνει ως καθηγητής φυσικής Αγωγής μου δίνουν όλα τα εχέγγυα να μπορέσω να υλοποιήσω το όραμα το οποίο έχω και να μπορέσω να αλλάξω την κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Νομού Ροδόπης», προσθέτει ο Κακουλίδης.

«Επί 45 χρόνια συνεχούς δράσης μέσα στα γήπεδα έχω βιώσει την εμπειρία από όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου για να μπορέσω να υλοποιήσω το όραμά μου. Στόχος της διοίκησης της οποίας θα ηγούμαι εγώ είναι η διοίκηση να προσφέρει και να λειτουγργεί για τα σωματεία του Νομού Ροδόπης και όχι όπως γίνεται τώρα με το σύστημα Γαβριηλίδη τα σωματεία να λειτουργούν και να προσφέρουν στην διοίκηση τη ΕΠΣ Θράκης», αναφέρει ακόμα ο Μιχάλης Κακουλίδης.

«Το ποδόσφαιρο στο Νομό Ροδόπης ειδικά την τελευταία δεκαετία έχει μπει σε ένα τέλμα από το οποίο πρέπει να ξεκολλήσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε μαζί το ποδόσφαιρο του Νομού Ροδόπης», καταλήγει στο μήνυμά του ο Μιχάλης Κακουλίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό