Έρχεται η 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού & Μητρότητας στον Έβρο

Έρχεται η 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού & Μητρότητας στον Έβρο

Στo πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού & Μητρότητας σε όλη την Ελλάδα!

Για τον Έβρο τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου, και σας προσκαλεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. (14.00 μ.μ. λήξη) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στην Ορεστιάδα και στην Σαμοθράκη.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

  • Αλεξανδρούπολη: Πάρκο Ανεξαρτησίας
  • Ορεστιάδα: Καφετέρια Πεύκα
  • Σαμοθράκη: Καφετέρια Σαν τη Γη

Σε αυτήν τη γιορτή δίνεται η αφορμή στις μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «Από μητέρα προς μητέρα».

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς τον θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τη νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες!

Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος ΟΛΟΥΣ, -θηλάζουσες, πρώην θηλάζουσες, μέλλουσες μητέρες, μητέρες που δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για να στηρίξουν κάποιον δικό τους, εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό- για να ενημερωθείτε και για να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Οι εκδηλώσεις μας έχουν διαμορφωθεί έτσι, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν οι μικροί μας φίλοι από τις 11:30 π.μ. έως και τις 13:30 μ.μ.

Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

Πηγή: e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό