Έρχεται στην Κομοτηνή το Φεστιβάλ Χρωμάτων

Έρχεται στην Κομοτηνή το Φεστιβάλ Χρωμάτων

Από την Action Team με την συνδιοργάνωση της ΔΚΕΠΠΑΚ και του ΔΗΣΥΝ Κομοτηνής

Εκδήλωση με φαναράκια σχεδιάζεται για τις αρχές Δεκεμβρίου

Όπως αναφέρει σε άρθρο του ο “Παρατηρητής της Θράκης”, έρχεται στην Κομοτηνή το Φεστιβάλ Χρωμάτων, το οποίο έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν σε αρκετές γειτονικές μας πόλεις, και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα φέρει η Action Team, με έδρα την Καβάλα, και στην Κομοτηνή.

Έτσι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, το πάρκο της Περιφέρειας θα γεμίσει με χρώματα, στο Φεστιβάλ με θέμα την ρίψη πούδρας χρώματος ανάμεσα στους επισκέπτες με την παράλληλη συνοδεία live μουσικής και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ενώ στην διοργάνωση συμμετέχουν η ΔΚΕΠΠΑΚ και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής.

Αρχή μιας συνεργασίας με τη ΔΚΕΠΠΑΚ: Το θέμα συζητήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, όπου έδωσε το παρών η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, που σημείωσε πως η Επιχείρηση θέλει να συνεργαστεί με τους νέους της Κομοτηνής, και να δεχθούν προτάσεις για δράσεις που μπορεί να επιθυμεί να κάνει το Συμβούλιο. Για αυτό και σκέφτηκαν να συνεργαστούν για την υλοποίηση δύο δράσεων σε συνεργασία με την Action Team, μία αυτό το Σάββατο και μία στις αρχές Δεκεμβρίου. «Μας άρεσε πάρα πολύ γιατί προτείνατε δράσεις που δεν έχουν γίνει ξανά στην πόλη» σημείωσε η κ. Λιβεριάδου καταθέτοντας την ελπίδα της πως αυτές οι δράσεις θα είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας. Μάλιστα τόνισε προς το συμβούλιο πως μπορούν να κάνουν προτάσεις για δράσεις προς την ΔΚΕΠΠΑΚ, που αυτή την περίοδο διαμορφώνει το πρόγραμμα δράσης για το 2023, και όποιες ουσιαστικές προτάσεις υπάρχουν είναι έτοιμη να τις εντάξει σε αυτό.

Ένα φεστιβάλ χρωμάτων στην Κομοτηνή: Η Action Team με έδρα την Καβάλα θα διοργανώσει για τρίτη χρονιά μια περιοδεία διάδοσης των δράσεων τους, με απώτερο σκοπό να συστηθούν στους νέους της περιοχής, και να τους βάλουν στον κόσμο του εθελοντισμού παροτρύνοντάς τους να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα στην πόλη, που θα αποτελεί ένα νεανικό πυρήνα που θα αναβαθμίζει την πόλη με τις δράσεις της και θα μπορεί να έχει μόνιμη συνεργασία με τον φορέα.

Η αρχή γίνεται με το φεστιβάλ χρωμάτων το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στο Πάρκο της Περιφέρειας, με βασικό θέμα την ρίψη χρωμάτων ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, μετά την αντίστροφη μέτρηση, το σήμα της οποίας θα δώσει εκπρόσωπος του Συμβουλίου Νέων μαζί με τον παρουσιαστή.

Παράλληλα θα παίζει μουσική από DJ, ενώ θα λάβουν χώρα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης χειροτεχνιών με ελεύθερη συμμετοχή για τους μικρότερους επισκέπτες.

Η εκδήλωση, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος θα διατίθενται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand.

Όσο για τη δράση με τα φαναράκια, θα γίνει κοντά στα Χριστούγεννα, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα, με ταυτόχρονη ρίψη ιπτάμενων φαναριών από τους παρευρισκόμενους, ενώ και σε αυτή τη δράση θα υπάρχουν μουσική και εργαστήρια.


Πηγή:paratiritis-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό