Έρωτας φυγάς: Αυτά είναι τα μυστικά για τους φόνους των συζύγων της Νότας

Έρωτας φυγάς: Αυτά είναι τα μυστικά για τους φόνους των συζύγων της Νότας

Καθηλώνει ο Έρωτας Φυγάς με τις εξελίξεις να τρέχουν συνεχώς παρότι η σειρά προβάλει καθημερινά επεισόδια.

Η σειρά του Open πέρσι απέδειξε την αξία της όμως φέτος απογειώθηκε με την αλλαγή στην ώρα προβολής της σαρώνοντας τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Ενώ λοιπόν όλοι αγωνιούν για την τύχη του Γιωργάκη μετά τον τραυματισμό του, θα έχουμε νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν με τη Νότα να μπαίνει στο στόχαστρο.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Νότα σε δύσκολη θέση

To γεγονός ότι οι δύο σύζυγοι της Νότας έχουν δολοφονηθεί θορυβεί τους πάντες. Τα μυστικά για τους φόνους τους έχουν βγει στην επιφάνεια και η έλλειψη φαρμακευτικής αγωγής της Νότας κάνουν τον Στέφανο και τον Μάρκο να ανησυχούν. Οι δυο τους μάλιστα παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Την ίδια ώρα ο Ιάσονας κάνει ότι μπορεί για να ακυρώσει τη διαθήκη της Μαργέτας όταν ανακαλύπτει πως αυτή τον αποκλήρωσε. Το σχέδιό του είναι απλό. Πρέπει να αποδείξει ότι η μητέρα του δεν έχει σώας τας φρένας και έτσι προχωράει σε κινήσει που θα φέρουν τη Μαργέτα έγκλειστη σε ψυχιατρείο. Την ίδια ώρα εκείνη δεν υποψιάζεται το παραμικρό.

Η Ευγενία προσπαθεί να ξεσκεπάσει σε όλους ότι ο Μάρκος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη αγνοώντας τις συνέπειες που έχει αυτό. Ο Ιάσονας από την άλλη δε θέλει να απομακρυνθεί από το παιδί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό