Έρωτας φυγάς: Διατάζει το τέλος του Στέφανου δίνοντας εντολή δολοφονίας

Έρωτας φυγάς: Διατάζει το τέλος του Στέφανου δίνοντας εντολή δολοφονίας

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς εκεί όπου το τέλος του Στέφανου πλησιάζει!

Η σειρά του Open συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Οι εξελίξεις δε σταματάνε και το ίδιο και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το Sportime έχει και πάλι το spoiler που χρειάζεστε.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Διατάζει το τέλος του Στέφανου δίνοντας εντολή δολοφονίας

Η Ευγενία θέτει τη ζωή του μωρού της σε κίνδυνο και αυτό είναι κάτι που ο Μάρκος δεν μπορεί πια να παραβλέψει. Ο ίδιος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα για να αναζητήσει τα ίχνη του Στέφανου.

Η Ουρανία με τη βαλίτσα στο χέρι ζητάει από τον Ιάσονα να της πει την πραγματική αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα του. Ο Φάνης ανακαλύπτει έναν χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο και τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσονας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό… Έτσι εκείνη ζητάει απ’ τον Μάρκο να το σκάσουν συντομότερα. Εκείνος συμφωνεί, κι οι δυο τους, συγκινημένοι, κάνουν όνειρα.

Η Ευγενία, τυχαία, βρίσκει την Ελπίδα να προσέχει το μωρό της και, παρά την απαγόρευση του Μάρκου να το ξαναδεί, φτάνει στα άκρα… Η Γεωργία ανακαλύπτει πως ο Στρατής είναι έτοιμος για φυγή στη Γερμανία, για να ξεφύγει απ’ τον Κοντογιάννη, κι είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει, με κάθε τρόπο…

Τέλος, ένας μυστήριος άντρας δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος ως το βράδυ.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό