Έρωτας φυγάς: Η Ελπίδα καταλαβαίνει πως ο Μήτσος είναι απατεώνας

Έρωτας φυγάς: Η Ελπίδα καταλαβαίνει πως ο Μήτσος είναι απατεώνας

Ραγδαίες εξελίξεις θα παρακολουθήσουν οι φαν της σειράς «Έρωτας φυγάς» η οποία μεταδίδεται από το Open TV και έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον τους κοινού όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση.

Το νέο project του καναλιού σε σκηνοθεσία των Βασίλη Τσελεμέγκου και Παναγιώτη Πορτοκαλάκη έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, με την ελπίδα φυσικά όσα συμβούν στη συνέχεια να φέρουν ακόμα υψηλότερα νούμερα.

Όσον αφορά όμως τα επόμενα επεισόδια, αυτοί θα βρεθούν στο επίκεντρο, είναι η Ελπίδα και ο Μήτσος!

Ο Μιχάλης, απαιτεί από την οικογένεια να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει το όνομα της Ρηνιώς, Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, όταν τα κοσμήματα της Ελπίδας βρεθούν σε κοσμηματοπωλείο της Μεσσήνης.

Ο Ιάσωνας αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους.

Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει την λάθος κίνηση, ο Ιάσωνας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα.

Η Μαργέτα στέλνει το Στρατή στην Αθήνα να ψάξει για τη Ρηνιώ κι εκείνος, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εκεί, αναγκάζεται να κρυφτεί για να μην καταλάβουν τ’ αφεντικά ότι τους λέει ψέματα.

Η Ελπίδα αρχίζει να υποψιάζεται το ποιόν του Μήτσου, ενώ η Αλεξάνδρα φαίνεται να αποδέχεται το ρόλο της ως κυρία  Δεμερτζή. Ο Ιάσωνας με το Φίλιππο, στήνουν παγίδα στο Μάρκο…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό