Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία στήνει σατανικό σχέδιο – Έτσι θα τελειώσει τον Μάρκο!

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία στήνει σατανικό σχέδιο – Έτσι θα τελειώσει τον Μάρκο!

Όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί πια να χωρίσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς που έχουν αποκτήσει συμμάχους, οι οποίοι υπόσχονται να τους βοηθήσουν να ζήσουν μακριά από το Κιάρι μια ζωή ευτυχισμένη, όπως το αξίζουν.

Ωστόσο το σχέδιο του ζευγαριού πέφτει στην αντίληψη της Ευγενίας που έχει ορκιστεί αυτοί οι δύο να μην είναι ποτέ μαζί. Προκειμένου λοιπόν να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο. Στο νοσοκομείο βρίσκει τις εξετάσεις μιας εγκύου και τις πλαστογραφεί με το όνομά της. Στη συνέχεια συνταγογραφεί όλα όσα χρειάζεται να λαμβάνει μια εγκυμονούσα. Ο μεγάλος της στόχος είναι η Αλεξάνδρα. Την παρακολουθεί και όταν η κοπέλα μπαίνει στο φαρμακείο, μπαίνει κι εκείνη με τη σειρά της δήθεν ως τυχαία συνάντηση, και δίνει τη λίστα στον φαρμακοποιό.

Ο φαρμακοποιός της δίνει συγχαρητήρια και εκείνη με στόμφο λέει προκειμένου να το ακούσει η Αλεξάνδρα ότι θέλουν και μία… κόρη!

Η Αλεξάνδρα φεύγει με δάκρυα στα μάτια και βρίσκει τον Μάρκο λέγοντάς του ότι η Ευγενία είναι έγκυος και απορεί πώς της ζητά να φύγει εκείνη μαζί του!

Εκείνος μένει στήλη άλατος και μαινόμενος πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί είναι η Νότα, ο Στέφανος, ο Φάνης και φυσικά η Ευγενία. Εκείνος, χωρίς να υπολογίσει κανέναν της φωνάζει πώς τόλμησε να πει τέτοιο ψέμα!

Εκείνη αιφνιδιάζεται γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση μπροστά σε όλους, αλλά βρίσκει την αυτοκυριαρχία της και του απαντάει ότι δεν θυμάται πως πλάγιασαν μαζί γιατί ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Αφού υποκρίνεται τη Θιγμένη με όσα εκτυλίσσονται, φεύγει με τη θεία της, τη Νότα. Ο Στέφανος λέει με τη σειρά του στον Μάρκο ότι μπορεί όντως να είχε πιει και να μην θυμάται τι έγινε. Μάλιστα του εξηγεί πως είδε με τα μάτια του τις εξετάσεις της. Ομως και ο Μάρκος επιμένει ότι θυμάται τα πάντα και πως όσα λέει είναι ψέματα!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό