Έρωτας φυγάς: Η γιαγιά Αθηνά σώζεται από βέβαιο θάνατο

Έρωτας φυγάς: Η γιαγιά Αθηνά σώζεται από βέβαιο θάνατο

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς του OPENΈρωτας Φυγάς.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το SportimeΜάρκος και Αλεξάνδρα ανατρέπουν τα πάντα στο κτήμα που πιάνουν δουλειά και δίνουν το έναυσμα για να ξεκινήσουν να τρέχουν οι εξελίξεις που αναμένεται να σαρώσουν την τηλεθέαση.

Αυτή όμως είναι μόνο μια από τις πολλές εξελίξεις που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα πρώτα επεισόδια της σειράς, με την γιαγιά Αθηνά να έχει μια εξέχουσα θέση σε αυτές.

Η Μαργέτα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πρώτα επεισόδια καθώς ενδιαφέρεται για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο και παίρνει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό, στην κουζίνα και στο σερβίρισμα.

Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι ο Μάρκος ξέρει από μηχανές και τον παίρνει οδηγό του.

Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του.

Ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους.

Η Μαργέτα ετοιμάζει γάμο για τα ζευγάρια που δουλεύουν στο κτήμα, αλλά ένα τρομερό συμβάν θ’ αλλάξει τις ισορροπίες. Ποιος θα σώσει την γιαγιά Αθηνά από βέβαιο πνιγμό;

Αυτό που θα αλλάξει τα πάντα όμως, είναι η τυχαία συνάντηση του Μάρκου με τον Στρατή, τον οποίο έχει να δει από τον στρατό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το trailer από το πρώτο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό