Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ετοιμάζεται να καταστρέψει την Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ετοιμάζεται να καταστρέψει την Αλεξάνδρα

H νέα σειρά του OpenΈρωτας φυγάς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την έντονη πλοκή της και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών που συμμετέχουν.

Τα νούμερα στην τηλεθέαση μπορεί να μην είναι ακόμη τόσο καλά ωστόσο ήταν γνωστό πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά στη μυθοπλασία ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως οι εξελίξεις που έρχονται θα την ανεβάσουν.

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα σε Αλεξάνδρα και Μάρκο έχει πολλά εμπόδια ακόμη αν περάσει με τον χωρισμό τους να μοιάζει αναπόφευκτος και τη Μαργέτα να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτόν.

Ο Ιάσονας έχει ερωτευτεί τρελά την Αλεξάνδρα και θέλει να την κάνει γυναίκα του. Μάλιστα εξομολογείται τα συναισθήματά του και τον σκοπό του στη μητέρα του, Μαργέτα.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος βρίσκεται κλεισμένος στη φυλακή για τον φόνο και αγωνιά να μάθει κάποιο νέο από την αγαπημένη του.

Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της προσπαθεί να βοηθήσει τον αγαπημένο της όπως μπορεί και βάζει όλες της τις ελπίδες στην οικογένεια Δεμερτζή έτσι ώστε ο Μάρκος να μην καταδικαστεί σε θάνατο.

Η Μαργέτα στο μεταξύ γνωρίζει τα πάντα, και για τη πραγματική σχέση των δυο τους αλλά και για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας.

Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό της σχέδιο προκειμένου να βγει ευνοημένη η δική της ιστορία από την όλη κατάσταση και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που της δίνεται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Έρωτας φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό