Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ ερωτευμένη με τον Μάρκο

Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ ερωτευμένη με τον Μάρκο

Συνεχίζει την ανατρεπτική πλοκή του ο Έρωτας Φυγάς με τα εμπόδια ανάμεσα σε Μάρκο και Αλεξάνδρα να πληθαίνουν κι άλλο.

Η σειρά εποχής του Open δίνει καθημερινά μάχη στην τηλεθέαση με τα υπόλοιπα προγράμματα της απογευματινής ζώνης με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο Μάρκος επιστρέφει κρυφά στο κτήμα. Ο Στρατής με τον Ιάσονα τον πυροβολούν όμως ο Μάρκος με τη βοήθεια της Ρηνιώς η οποία βλέπει όλο το σκηνικό καταφέρνει να επιζήσει.

Ο Στέφανος αποφυλακίζεται και αυτός τα σχέδιά του όμως αλλάζουν και τελικά φτάνει και αυτός με τη σειρά του στη Μεσσηνία.

Ο Ιάσονας παροτρύνεται από τον Φίλιππο να ενημερώσει του πάντες ότι ψάχνουν τον Μάρκο έτσι ώστε να συντομεύσει την εύρεσή του. Αυτός όμως αρνείται να δεχτεί βοήθεια καθώς τα σχέδιά του για τον Μάρκο είναι άλλα.

Την ίδια ώρα στο αρχοντικό της οικογένειας Δεμερτζή γίνονται ετοιμασίες έτσι ώστε να παρουσιάσουν σε όλο το χωριό τον νοεγέννητο διάδοχό τους, το παιδί της Αλεξάνδρας.

Η Ρηνιώ στο μεταξύ προσπαθεί να περιποιηθεί τον τραυματισμένο Μάρκο και να τον βοηθήσει να γιατρευτεί. Όμως ο έρωτας της για αυτόν ξαναζωντανεύει και η ίδια δε φαίνεται να θέλει να τον καταπιέσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό