Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας δίνει στην Αλεξάνδρα τα κτήματα – Καταγγελία φωτιά για το τέλος της Μαργέτας

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας δίνει στην Αλεξάνδρα τα κτήματα – Καταγγελία φωτιά για το τέλος της Μαργέτας

Ανατρεπτικό θα είναι το μέλλον της σειράς του Open Beyond, Έρωτας Φυγάς με την Αλεξάνδρα να ελευθερώνεται από τα δεσμά του Ιάσονα.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνέχεια της ιστορίας, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τη μεταστροφή του Ιάσονα που αποφασίζει να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα!

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας δίνει στην Αλεξάνδρα τα κτήματα – Καταγγελία φωτιά για το τέλος της Μαργέτας

Στη συνέχεια της σειράς του Open, η Αλεξάνδρα βιώνει ένα ακόμη συναισθηματικό αδιέξοδο. Από τη μία δεν μπορεί να καταπνίξει την αγάπη της για τον Μάρκο, από την άλλη νιώθει υποχρεωμένη να συμπαρασταθεί στον σύζυγό της.

Το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω της η Μαργέτα βαραίνει τις δικές της πλάτες και η ίδια έχει ενδοιασμούς για το αν είναι πρέπον να πάρει τη θέση της στο κτήμα. Καταρρακωμένος, ο Ιάσονας υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας του.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Στέφανος που αναζητά με τη σειρά του απαντήσεις για την εξαφάνιση της Μαργέτας. Η Άννα, ενώ ετοιμάζεται να φύγει για το Παρίσι, δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από τη Δήμητρα.

Την ίδια ώρα, ο Κοντογιάννης αποφασισμένος να καλύψει τα ίχνη του, περνά στο δεύτερο μέρος του σχεδίου του και καταδεικνύει στη χωροφυλακή, τον υποτιθέμενο ένοχο για τη δολοφονία της Μαργέτας Δεμερτζή.

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή. Ο ίδιος, ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό