Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος καταδικάζεται σε θάνατο

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος καταδικάζεται σε θάνατο

Το Open έχει μπει δυναμικά στον κόσμο της μυθοπλασίας φέτος με τη σειρά Έρωτας Φυγάς να ανεβαίνει σταδιακά στην τηλεθέαση και τις προτιμήσεις του κοινού.

Η ιστορία μιας βασανισμένης αγάπης, αυτής του Μάρκου και της Αλεξάνδρας συγκλονίζει. Τα όσα έρχονται όμως στη συνέχεια βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο την αγάπη τους αλλά και την ίδια τη ζωή του Μάρκου.

Μεγάλο ρόλο στα εμπόδια που παρουσιάζονται στο ζευγάρι παίζει η Μαργέτα η οποία δε διστάζει ακόμη και να κανονίσει βιασμό της Αλεξάνδρας προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντά της.

Ο Μάρκος παραμένει ανύμπορος μέσα στη φυλακή περιμένοντας για νέα της Αλεξάνδρας. Η ετυμηγορία του βγαίνει προκαλώντας σοκ.

Ο Μάρκος καταδικάζεται σε θάνατο και απελπισμένος επιστρέφει πίσω στο κελί του ως θανατοποινίτης αυτή τη φορά.

Η Αλεξάνδρα ειδοποιείται για τα νέα όπως και η Ρηνιώ. Οι δυο τους είναι απελπισμένες και σοκαρισμένες χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξει η απόφαση.

Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και τα νέα που μαθαίνουν εκεί είναι ταυτόχρονα χαρμόσυνα αλλά εκτός καιρού.

Ο Ιάσωνας είναι τρισευτυχισμένος που θα αποκτήσει παιδί αλλά και έναν κληρονόμο για την περιουσία του. Θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα εκείνη όμως δε δείχνει διατεθειμένη να πάρει τίποτα από αυτόν.

Η Ελπίδα σοκάρεται όταν ο Μιχάλης της ζητάει να πάρουν διαζύγιο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις του  Έρωτα φυγά και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό