Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος βάζει τον Φάνη να παρακολουθεί τη Νότα

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος βάζει τον Φάνη να παρακολουθεί τη Νότα

Ο Έρωτας Φυγάς θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα είναι επιτέλους μαζί. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούν πλέον να κινούνται ανέμελα.

Η σειρά του Open συναρπάζει με τη γρήγορη ροή και την καθηλωτική πλοκή της σαρώνοντας την τηλεθέαση καθημερινά για το κανάλι.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος παρακολουθεί τη Νότα

Μάρκος και Αλεξάνδρα ζούνε ελεύθεροι πια τον έρωτά τους, αγνοώντας -όσο μπορούν- τα επικριτικά βλέμματα του κόσμου. Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσονα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της. Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες που επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, φτάνουν σε σημείο να εγκαταλείψουν το Κιάρι.

Ο Ιάσονας περνά δυσκολότερες στιγμές όταν φτάνει στα χέρια του ένας απρόσμενος φάκελος. Το περιεχόμενό του δεν του αφήνει πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας. Στην Αθήνα, η Μαργέτα προσπαθεί μαζί με τον Θύμιο να βρει μία λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της και να μη φτάσει η αλήθεια στο Κιάρι.

Ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη να παρακολουθήσει τη Νότα, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Ο Μάρκος όμως φαίνεται πως πράττει σωστά καθώς εκείνη επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο και την απειλεί πως αν καταθέσει εις βάρος της Ευγενίας, δεν θα διστάσει να ξαναβάψει τα χέρια της με αίμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό