Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος σχεδιάζει την εξόντωση του Ιάσονα

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος σχεδιάζει την εξόντωση του Ιάσονα

Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να φέρνει εντάσεις και ανατροπές στην ιστορία στα επόμενα επεισόδια με τη σειρά του Open να έχει πλέον αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό όπως φαίνεται και από τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο συνεχίζουν να έχουν απόσταση με την επανένωσή τους να φαίνεται πως θα αργήσει πολύ ακόμη. Ωστόσο η Αλεξάνδρα αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον Μάρκο στο οποίο αναφέρει όλα τα συναισθήματά της για αυτόν και όλη την αλήθεια. Λίγο αργότερα δίνει το γράμμα στον Μιχάλη, ο οποίος είναι ο μόνος που εμπιστεύεται για να παραδώσει τον φάκελο.

Την ίδια ώρα όμως ο Μάρκος με τον Στέφανο έρχονται αντιμέτωποι με την απόλυτη καταστροφή. Η σοδειά τους καταστρέφεται ολοσχερώς και αν και οι δύο γνωρίζουν ότι ο Ιάσονας με τον Φίλιππο κρύβονται πίσω από τη φωτιά δε μπορούν να το αποδείξουν.

Στο μεταξύ ο Ιάσονας αναθέτει στον Ζαφείρη να ψάξει και να βρει τον τρίτο μάρτυρα στον φόνο του πατέρα ο οποίος είναι και ο μόνος που βρίσκεται στη ζωή.

Στη συνέχεια ο ίδιος παίρνει την Αλεξάνδρα και το μωρό και πηγαίνουν μαζί μια βόλτα στην εξοχή η οποία όμως θα έχει δραματική κατάληξη. Ληστές τους επιτίθονται και απειλούν τη ζωή τόσο της Αλεξάνδρας όσο και του μωρού με τον Ιάσονα να κάνει τα πάντα ώστε να μην πάθουν κακό.

Για περισσότερες εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές, μπορείτε να δείτε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό