Έρωτας φυγάς: Τέλος η Ευγενία από τη Μεσσηνία – Ο Μάρκος παίρνει εκδίκηση!

Έρωτας φυγάς: Τέλος η Ευγενία από τη Μεσσηνία – Ο Μάρκος παίρνει εκδίκηση!

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», με τον Μάρκο να είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκηση του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού στη σειρά του OPEN θα δούμε τον Μάρκο να έχει ενημέρωση από την Αλεξάνδρα για την Ελπίδα.

Συγκεκριμένα, του αναφέρει ότι αυτή και ο Στεφανάκος έχουν εξαφανιστεί και κανείς δεν μπορεί να τους βρει.

Έτσι όλες οι υποψίες και όχι άδικα, θα πέσουν πάνω στην Ευγενία που θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη.

Ξεκινούν να την ψάξουν, εν γνώση του Ιάσoνα, ο οποίος προσπαθεί να συγκρατήσει τη ζήλεια και την οργή του.

Το σχέδιό του να φύγει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους στο εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο έντονο στο κεφάλι του, καθώς βλέπει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα αποτρέπει τη δολοφονία του Στέφανου από ανθρώπους του παρακράτους μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύντομα ανακαλύπτει ότι οι εχθροί που τους περιβάλλουν είναι πολύ περισσότεροι. Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον μεταφέρουν για την ασφάλειά του σε άλλο νοσοκομείο.

Η υγεία της Ελπίδας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η Ευγενία καταζητείται από τη χωροφυλακή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Η Ευγενία βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί προσωρινά με το γιο της, πριν σβήσει για πάντα τα ίχνη της από τη Μεσσηνία. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος τη βοηθάει και να πάρει την εκδίκησή του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό