Έρωτας φυγάς: Τέλος ο Μάρκος – Νεκρός σε τροχαίο

Έρωτας φυγάς: Τέλος ο Μάρκος – Νεκρός σε τροχαίο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς εκεί όπου ο Μάρκος εξελίσσεται στον μοιραίο πρωταγωνιστή της ιστορίας.

Η σειρά του Open συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Οι εξελίξεις δε σταματάνε και το ίδιο και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Μάρκος – Νεκρός σε τροχαίο

Στη συνέχεια της σειράς του Open, το πένθος αναμένεται να πλήξει και πάλι το Κριάρι, καθώς μια νέα απώλεια θα ανατρέψει τα πάντα για έναν εκ των πρωταγωνιστών.

Πιο συγκεκριμένα, σε μοιραίο των επόμενων επεισοδίων της σειράς αναμένεται να εξελιχθεί ο Μάρκος Αποστολόπουλος ο οποίος θα πέσει θύμα ενός σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Ιάσονας Δεμερτζής οδηγεί το αυτοκίνητο του μαζί με την εν διαστάσει σύζυγο του Αλεξάνδρα, όταν τον βλέπουν να πέφτει στην πλαγιά και σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Ο Μάρκος γεμάτος αίματα και χωρίς τις αισθήσεις του, έχει σφηνώσει μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και ο μέχρι τότε εχθρός του, ο Ιάσονας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Εν τέλει, τα καταφέρνει και τον βγάζει από το αμάξι πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες. Άμεσα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, εκεί που όμως αφήνει την τελευταία του πνοή.

Ο Μάρκος θα πέσει νεκρός..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό