Ερωτήματα για το πως προμηθεύτηκε η Ρούλα την κεταμίνη

Ερωτήματα για το πως προμηθεύτηκε η Ρούλα την κεταμίνη

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει η διαδρομή της κεταμίνης, ενώ ερευνάται ο τρόπος και ίσως και το πρόσωπο που προμήθευσε την ουσία στην 33χρονη κατηγορούμενη, με την ίδια ωστόσο να διαμηνύει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ότι είναι αθώα.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Star, ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, ενδέχεται να είναι εκείνο που τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση.

 

«Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

Παράλληλα, αντίστοιχες πληροφορίες μετέδωσε και το Mega, με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου να αναφέρει ότι υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε χέρι με χέρι την κεταμίνη, που αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή της Τζωρτζίνας.

 

Μάλιστα το γεγονός ότι ενδεχομένως να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να την αναζητούσε στο ίντερνετ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις παρενέργειες της εν λόγω ουσίας, την ώρα που οι έρευνες μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στις αναζητήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο.

real.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό