ΕΣΠΕΘΡ: Συγκλονιστική ανατροπή της ΑΕ Κομοτηνής στις Σέρρες και πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος

ΕΣΠΕΘΡ: Συγκλονιστική ανατροπή της ΑΕ Κομοτηνής στις Σέρρες και πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος

Μεγάλη νίκη πρόκριση και με ανατροπή για την ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στον Πανσερραϊκό, σε μια αναμέτρηση όπου η κακή διαιτησία επισκίασε την ωραία αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες είχαν πολλά και έντονα παράπονα.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και εκμεταλλευόμενος την έδρα του κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της ΑΕ Κομοτηνής κάνοντας έτσι το 1-0 με 25-15.

Η ομάδα του Δημήτρη Κιοσσέ στο πιο κρίσιμο σετ έδειξε τρομερό ψυχραιμία, καθώς οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, σε όλο το σημείο του σετ, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκει τις λύσεις για το 1-1 με 23-25, βάζοντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Ο Πανσερραϊκός δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και με τρομερό ρυθμό σε όλα τα κομμάτια του σετ κατάφερε να κάνει το 2-1 με 25-9, παίρνοντας πλέον σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Η ΑΕ Κομοτηνής έπαιξε το τελευταίο της χαρτί στο τέταρτο σετ, και ανεβάζοντας την απόδοση της, έκανε από νωρίς διαφορά που την μετουσίωσε στη συνέχεια στην ισοφάριση με 2-2 και 18-25, οδηγώντας την αναμέτρηση στο τάι μπρείκ.

Στο πέμπτο σετ έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνέχεια στο σκορ, με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, όπου η ομάδα του Κιοσσέ, με Ολύμπια ψυχραιμία έκανε το 2-3 με 13-15, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό, όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, όπου θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα σε Αμαζόνες Μαϊστρου και Άρτεμις Σερρών.

Τα σετ: 25-15, 23-25, 25-9, 18-25, 13-15

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δημήτρης Κιοσσές): Κατσιμάνη, Πρίντεζη, Κιοσσέ, Κόγια, Κυλαδίτη, Βασιλειάδη, Νικολαϊδου, Κωτσοβού, Τσολακίδου, Ανδρεάδη, Φωλίνα, Τρομαρά (λ), Μπάρκουλα (λ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό