Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, oι e-Aιμοδότες με την συνεργασία του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων «Δύναμη Ψυχής» συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 04 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 με 14:00 στο Δημαρχείο Κομοτηνής για την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο καθώς πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι καρκινοπαθείς συχνά χρειάζονται πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Συνεπώς, η διοργάνωση μιας εθελοντικής αιμοδοσίας αυτή τη σημαντική ημέρα είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας και να κάνουμε ένα δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ας ενισχύουμε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους, ας προσφέρουμε σε όσους ασθενούν & δίνουν τη μεγάλη μάχη, δίνοντας Αίμα, Αιμοπετάλια, Μυελό των Οστών.

Όλοι μπορούμε, διαθέτοντας μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας, να χαρίσουμε το πολύτιμο δώρο της ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό