Έτοιμος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Έτοιμος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Την πρόθεσή του να εμπλακεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ως επενδυτής εξέφρασε ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Derbyshire Life, την οποία αναδημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

«Θα ήθελα να αγοράσω την Ντέρμπι Κάουντι και να μπορέσω να βοηθήσω τον Γουέιν Ρούνεϊ», είπε ο Κλούνεϊ. «Η Ντέρμπι έχει μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα με φανταστική ιστορία και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μέλλον. Ξέρω ότι υπήρξαν προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα μπορούν να λυθούν και δεδομένων των συνθηκών, η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά και έπαιξε καλά».

Για το πάθος του για την Ντέρμπι, ο σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε: «Γνώρισα τα “Κριάρια” χάρη στον Τζακ Ο΄ Κόνελ πριν από μερικά χρόνια, ενώ γυρίζαμε μια ταινία μαζί. Ήταν τόσο παθιασμένος με την ομάδα του, που ακολούθησε την Ντέρμπι σε όλη του τη ζωή.

Του έκανα μερικές ερωτήσεις και δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσω, αγαπάει πραγματικά τον σύλλογο και ξέρει τόσα πολλά γι’ αυτόν. Τον θαύμασα ενώ άκουγα την ιστορία του συλλόγου, ήταν αρκετά ενδιαφέρον και πυροδότησε τη φαντασία μου.

Τον παρακολουθώ από τότε. Όταν η Ντέρμπι επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μια μέρα θα κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους, συμπεριλαμβανομένου κι εμού».

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια του διάσημου ηθοποιού να αναλάβει τις πλειοψηφικές μετοχές ενός συλλόγου. Στο παρελθόν, το όνομα του Κλούνεϊ είχε συνδεθεί με τη Μάλαγα, μια ομάδα που αγωνίζεται στην ισπανική Β΄ Εθνική, ως μέλος μιας ομάδας που περιλάμβανε και τον συνάδελφό του Αντόνιο Μπαντέρας.

«Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο σίγουρα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Πριν από μερικά χρόνια με ρώτησαν αν ήθελα να συμμετάσχω σε μια κοινοπραξία για να προσπαθήσω να αγοράσω τη Μάλαγα. Ήταν μια αρκετά συναρπαστική προοπτική, αλλά τελικά απέτυχε. Ίσως το να έχεις μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα μετά το να παίζεις σε μια. Ίσως, κάποια μέρα», είπε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό