Έβρος-28η Συνάντηση Νέων “Άρδας 2024”: Με Ήβη Αδάμου, Μουζουράκη, Πυξ Λαξ, Ματούλα Ζαμάνη, τράπερ Toquel

Έβρος-28η Συνάντηση Νέων “Άρδας 2024”: Με Ήβη Αδάμου, Μουζουράκη, Πυξ Λαξ, Ματούλα Ζαμάνη, τράπερ Toquel

Με επίσημη ανακοίνωση της η Αντιδημαρχία Πολιτισμού που αντικατέστησε την ΔΗΚΕΠΑΟ, έκανε γνωστά τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στη φετινή 28η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2024 στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές.

Στις φετινές εκδηλώσεις για την «28η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2024», οι οποίες θα
πραγματοποιηθούν 24 – 28 Ιουλίου και έχουν τον τίτλο… Επανεκκίνηση, αφού είναι οι πρώτες που θα διοργανώσει η νέα δημοτική αρχή του Διαμαντή Παπαδόπουλου, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Πυξ Λαξ, Πάνος Μουζουράκης, Ματούλα Ζαμάνη, Toquel, Ήβη Αδάμου, Marseaux, Μωρά στη φωτιά, Χίλια Χρόνια, γνωστοί Djs και πολλοί άλλοι.

Βέβαια, στην… επανεκκίνηση αυτή βλέπουμε να υπάρχουν καλλιτέχνες, όπως η αγαπημένη της νεολαίας Ήβη Αδάμου που μένει στην Αλεξανδρούπολη, η οποία όμως είχε εμφανιστεί και πάλι στο Φεστιβάλ του Άρδα το 2022. Πριν δυο χρόνια δηλαδή. Επίσης, υπάρχει και πάλι ένας τράπερ,  ο Toquel, όταν ακόμα θυμούνται όλοι πως η κριτική προς την προηγούμενη δημοτική αρχή και την διοίκηση τη ΔΗΚΕΠΑΟ ήταν ότι δεν κάνουν… ποιοτικές επιλογές καλλιτεχνών, αλλά παρασύρονται από όσα επικρατούν στην μουσική επικαιρότητα.

Τράπερ λοιπόν επέλεξε και η νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ευαγγελία Μπραϊκούδη, αφού έτσι θα υπάρχει οικονομική επιτυχία με παρουσία της νεολαίας. Όσο για τους υπόλοιπους, οι Πυξ Λαξ ήταν το 2022 στο Φεστιβάλ Τυχερού και η Ματούλα Ζαμάνη στην ίδια διοργάνωση πέρυσι το 2023. Άρα οι Εβρίτες τους είδαν ήδη τα δυο τελευταία χρόνια τους τρεις από τους καλλιτέχνες που επέλεξε η κ.Μπραϊκούδη για την «28η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2024». Κι αυτό είναι πραγματικότητα και όχι… FAKE NEWS.

Στα τέλη Ιουλίου λοιπόν , στη γραμμή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι από το 1995, νεανικές πολιτιστικές, αθλητικές, εικαστικές εκδηλώσεις διαβαλκανικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Συνάντηση Νέων – Άρδας».

Οι εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε πολιτιστικό θεσμό με πανελλήνια, διαβαλκανική και διεθνή απήχηση, περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος. Νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια, συναντώνται στο «ποτάμι του πολιτισμού» κάθε χρόνο, τέλος Ιουλίου, και με οδηγό τη μουσική στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Στις εκδηλώσεις για την «28η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2024», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 24 – 28 Ιουλίου και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Πυξ Λαξ, Πάνος Μουζουράκης, Ματούλα Ζαμάνη, Toquel, Ήβη Αδάμου, Marseaux, Μωρά στη φωτιά, Χίλια Χρόνια, γνωστοί Djs και πολλοί άλλοι παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί μας ενισχύοντάς μας οικονομικά για την κορυφαία διοργάνωση του ακριτικού Δήμου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού πάντως ξεκαθάρισε στη σημερινή ραδιοφωνική της συνέντευξη στο “Ράδιο Έβρος” ότι δεν θα υπάρχει τελικά παρουσιαστής στις εκδηλώσεις του Άρδα και διέψευσε και προφορικά ότι υπήρξαν επαφές με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη για να βρεθεί στις Καστανιές, όπως έγραψε το Evros-news.gr.

Πηγή: evros-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό