ΈΒρος: Προεκλογική επίσκεψη  Αποστολάκη και Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ  στο νότιο Έβρο-Με ποιους συναντήθηκαν (φωτος)

ΈΒρος: Προεκλογική επίσκεψη Αποστολάκη και Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο Έβρο-Με ποιους συναντήθηκαν (φωτος)

Με την ηχηρή απουσία της πρώην και επί 8 χρόνια βουλευτίνας Νατάσας Γκαρά, πραγματοποιήθηκε χθες η επίσκεψη στον Έβρο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη, υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι και μέλη της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής.

Σκοπός της περιοδείας ήταν η επαφή με τους πολίτες και τους φορείς των περιοχών αυτών και η προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για τα ζητήματα ασφάλειας και ανάπτυξης, αλλά με πολίτες ουσιαστικά δεν συναντήθιηκαν καθόλου.

Επίσης, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ και τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Κατερίνα Μπέρδου, Μενέλαο Μαλτέζο, Σμαρώ Βαλαβανίδου και Σπύρο Δέδογλου, επισκέφθηκαν μόνο την περιοχή της Αλεξανδρούπολης και όπως έγινε με την προεκλογική επίσκεψη του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα αλλά και με την πρόσφατη του Νάσου Ηλιόπουλου και οι Αποστολάκης, Κασσελάκης σνόμπαραν  τον υπόλοιπο νομό, που αντιμετωπίζει και τα σοβαρότερα προβλήματα.

Αρχικά υπήρξε συνάντηση με τον Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή και ακολούθησε επίσκεψη τους στην Γέφυρα Κήπων του Έβρου, στο Τελωνείο Κήπων και στον Αστυνομικό Σταθμό Τελωνείου.

Στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης, στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ για τον ρόλο, τις δραστηριότητες και τις προοπτικές του λιμανιού.

Επίσης συναντήθηκαν με τους λιμενεργάτες και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα τους και άκουσαν τα αιτήματα τους.

Κατέληξαν στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου είχαν συνάντηση με τους ελάχιστους θεσμικούς εκπροσώπους που είχαν ενημερωθεί και παρέστησαν (δεν ξεπερνούαν τους τρεις-τέσσερις) από το Επιμελητήριο Έβρου, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Έβρου ΟΕΒΕΣΕ, τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Χαρακτηριστικό της ανοργανωσιάς και της έλλειψης στοιχχειώδους ενημέρωσης των τοπικών ΜΜΕ απο τον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, είναι το γεγονός ότι δεν είχε δοθεί χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων για να παραστούν και να τις καλύψουν, αλλά ούτε είχαν “κλείσει” κάποιο σημείο για να κάνουν δηλώσεις οι Αποστολάκης, Κασσελάκης. Απλά στο… πόδι, μίλησαν μόνο σε ένα κανάλι και συγκεκριμένα στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.

Πηγή+photos: evros-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό