Εξαφάνιση Άρτεμις: Νέα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα

Εξαφάνιση Άρτεμις: Νέα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Άρτεμις από το Κορωπί.

Έχουν περάσει 16 μήνες και δεν υπάρχει ακόμα ένα σημάδι ζωής της νεαρής και όμορφης κοπέλας.

Με την υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί ασχολήθηκε και πάλι το «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να μπει ένα τέλος σ’ αυτό το θρίλερ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ζητώντας να εξεταστούν εκ νέου βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο νεαρός που είχε γνωρίσει η Άρτεμις λίγο πριν εξαφανιστεί.

Στο “Τούνελ” μίλησε ο άνθρωπος που πριν εξαφανιστεί είχε βρεθεί κοντά της, καθώς τον είχε επισκεφτεί και στο σπίτι του. Φοβισμένος και νευριασμένος δήλωσε στον δημοσιογράφο της εκπομπής ότι δεν έχει καμία ανάμειξη και ότι έχει να πει τα έχει δηλώσει και στην αστυνομία.

“Σου είπα εγώ δεν έχω καμία σχέση, ψάχνετε εντελώς λάθος, σας είπα δύο φορές την είδα όλες και όλες στη ζωή μου, μια στη θάλασσα και μια για καφέ στον Πειραιά. Αυτά έγιναν τέλος καλοκαιριού και εκείνη χάθηκε τον Οκτώβριο, τόσους μήνες μετά πως θα μπορούσα να έχω σχέση με την εξαφάνιση της; Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει; Αυτά όλα έχουν αναστατώσει την οικογένεια μου, μας έχουν κάνει άνω-κάτω, εγώ τα έχω καταθέσει όλα στην αστυνομία. Δεν είχα καμία επαφή το καταλαβαίνεις; Που να ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του, που να ξέρω τι έκρυβε μέσα της, μπορεί να την πίεζαν οι δικοί της που να ξέρω; Να μην τη άφηναν να βγαίνει και εκείνη να έφυγε. Δεν θέλω να με απασχολείτε άλλο με αυτή την κοπέλα. Δεν έχω καμία σχέση. Έχω θυμό γιατί με μπλέκουν χωρίς λόγο. Σε παρακαλώ μην με ξαναπάρεις” είπε ο φίλος της.

Ο Γιάννης Βασίλη, ο πατέρας της Αρτέμιδας, συγκινημένος μιλάει για την απόφασή του όσο ζει, να συνεχίζει την έρευνα για την κόρη του.

Με πικρία αναφέρεται και σε όσους τους κατηγορούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό