Εξαφανίστηκε ο ιερέας του Πετροχωρίου Ξάνθης – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Εξαφανίστηκε ο ιερέας του Πετροχωρίου Ξάνθης – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Πυροσβεστών, των Αστυνομικών και εθελοντών που συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη Δευτέρα (27/03).

Πρόκειται για τον ιερέα του Πετροχωρίου, της Ξάνθης, ο οποίος κατοικεί με την οικογένεια του στο Μικρό Τύμπανο. Το πρωί της Τρίτης, δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία και εκ τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα, με το αυτοκίνητό του, και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Το όχημα, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός, ενώ η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ιερέα είναι μεγάλη.

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, που επίσης συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ιερέα.

Ο πατήρ Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, ενώ η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους συγχωριανούς του όσο και σε ευρύτερα τους κατοίκους της Ξάνθης που τον γνωρίζουν.

 

Μεγάλη κινητοποίηση εθελοντών για τον ιερέα

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση – για μια ακόμη φορά – των εθελοντών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ιερέα του Πετροχωρίου.

Τα ίχνη του πατέρα Γεώργιου χάθηκαν τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη (28/03) το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

 

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι.

Στην περιοχή επιχειρούν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας, η ΕΟΔ Ξάνθης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Μάλιστα, έχει επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΟΔ που «χτενίζει» την περιοχή.

Προς το παρόν οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο η συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών και των εθελοντών συνεχίζεται.

 

 

«Συμμετοχή της ΕΟΔ Ξάνθης με 3 εθελοντές διασώστες και ένα σκύλο έρευνας και διάσωσης στις έρευνες της εξαφάνισης του ιερέα στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Οι έρευνες αρχικά γίνονται στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το όχημά του ιερέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι και εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των εθελοντών μας σταμάτησαν για σήμερα και θα συνεχιστούν αύριο αν υπάρχει ανάγκη» σημειώνει η ΕΟΔ.

 

 

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» τονίζει από την πλευρά του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης που συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στις έρευνες με μια ομάδα δέκα ατόμων. Ο πατέρας Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος οικογενειάρχης, που κατοικεί στο Μικρό Τύμπανο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό