Εξοργισμένοι οι γονείς της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Εξοργισμένοι οι γονείς της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σε ισόβια και 11,5 χρόνια καταδικάστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε χαρακτηριστικά στο Live News πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ψυχρός, ακόμα και στο άκουσμα της ποινής του.

«Τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον πρόδωσαν τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, το ρολόι της Καρολάιν και το κινητό της. Δεν ξέρω εάν αυτό το έγκλημα είχε γίνει πριν από 30 χρόνια εάν θα είχε εξιχνιαστεί τόσο γρήγορα ή εάν είχε καν εξιχνιαστε», δήλωσε ο Αθανάσιος Χαρμάνης, τονίζοντας ταυτόχρονα πως ήταν μία δίκαιη δίκη και μία δίκαιη απόφαση.

Ο κ. Χαρμάνης περιέγραψε τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο: «Ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση. Ήταν ψυχρός, παγερός και με αντιδράσεις μηδενικές σε όλα, ακόμα και στο άκουσμα των ισοβίων. Ακόμα και εμείς οι δικηγόροι ανατριχιάζουμε όταν ακούμε για ισόβια. Αυτή η εικόνα θα μου μείνει. Πρόσεχα τις αντιδράσεις του… Καμία αντίδραση», αποκάλυψε.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για την ανακούφιση που ένιωσε η μητέρα της Καρολάιν: «Πραγματικά ανακουφίστηκε η γυναίκα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαίωση εδώ, δικαίωση είναι να γυρίσει το παιδί της. Μιλάμε για ψυχική ανακούφιση. Στενοχωρήθηκαν και θύμωσαν με την επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να συναντήσει την Λυδία όταν αποφυλακιστεί. Αυτό τους έχει εξοργίσει», δήλωσε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό