Εύα και Χριστίνα Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο, στο «The X Factor»

Εύα και Χριστίνα Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο, στο «The X Factor»

Δυο Εβρίτισσες, οι δίδυμες αδερφές Εύα και Χριστίνα Ζυγογιάννη από το Διδυμότειχο, διαγωνίστηκαν στο μουσικό talent show “The X Factor Greece” που μεταδόθηκε από το Mega.

Πρόκειται για τις κόρες της Αντιδημάρχου Διδυμοτείχου Στέλλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, η οποία επίσης βρέθηκε μαζί τους στα γυρίσματα του “The X Factor Greece” στην Αθήνα που έγιναν πριν από μήνες. Φυσικά τόσο η ίδια όπως και οι δίδυμες κόρες της και όλη η οικογένεια, γνωρίζουν αν προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η Εύα με την Χριστίνα, που ερμήνευσαν το “Σ’ αγαπώ” της Τάμτα.

Μάλιστα και η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Διδυμοτείχου θα εμφανιστεί δίπλα στην τραγουδίστρια-παρουσιάστρια Κατερίνα Λιόλιου, να περιμένει την εμφάνιση των κοριτσιών και την απόφαση της κριτικής επιτροπής, στην οποία ως γνωστόν μετέχει και ένας Εβρίτης. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης-STAVENTO, που ως γνωστόν μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με την Κύπρια τραγουδίστρια σύζυγο του Ήβη Αδάμου. Θα έχει ασφαλώς ενδιαφέρον η αντίδραση του, όταν ακούσει τις δίδυμες αδερφές Ζυγογιάννη να λένε ότι έρχονται από το ακριτικό Διδυμότειχο.

Την συμμετοχή Εύας και Χριστίνας Ζυγογιάννη έκανε γνωστή η μητέρα τους Αντιδήμαρχος, με ένα ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, όπου παρουσιάστηκαν από τον Θανάση Πάτρα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του “The X Factor Greece”.

Μάλιστα μίλησαν οι δυο δίδυμες αδερφές, καθώς και η μητέρα τους Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου, η οποία στην παρατήρηση του δημοσιογράφου Θανάση Πάτρα ότι ο κριτής Χρήστος Μάστορας είναι ο πιο αυστηρός, απάντησε για λογαριασμό της Εύας και της Χριστίνας ότι: “Ο Μάστορας θα βρει τον… μάστορα του” από τις δίδυμες αδερφές Ζυγογιάννη εκ Διδυμοτείχου.

 

Η αδερφή τους Βάγια Ζυγογιάννη είχε πάρει μέρος στο The VOICE” του ΣΚΑΪ

Να θυμίσουμε ότι η μεγαλύτερη αδερφή τους Βάγια Ζυγογιάννη είχε πάρει μέρος το 2017, πριν από 5 χρόνια δηλαδή, σε άλλο μουσικό talent show, το “The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ.

Προχώρησε μάλιστα για κάποια επεισόδια, μπήκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αλλά αν και έκανε εκπληκτική ερμηνεία με το τραγούδι “Ως και οι θάλασσες” στο 1o Knockout, τελικά δεν συνέχισε. Από τότε και τα επόμενα χρόνια, ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και μαγαζιά του νομού Έβρου. 

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό