Ευχές Ευριπίδη Στυλιανίδη με επαγγελματίες και καταναλωτές για το Πάσχα (+φώτος)

Ευχές Ευριπίδη Στυλιανίδη με επαγγελματίες και καταναλωτές για το Πάσχα (+φώτος)

Στη δημοτική αγορά Κομοτηνής βρέθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου 23 Απριλίου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες και καταναλωτές για το Πάσχα.

Ο Βουλευτής Ροδόπης ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «στο τέλος το φως θα νικήσει το σκοτάδι».

“Η αγορά δίνει όχι μόνο τη μάχη της επιβίωσης αλλά και της ανάκαμψης. Εμείς, όπως κάθε χρόνο βρεθήκαμε κοντά στον εμπορικό κόσμο και με τις ενέργειες μας προσπαθούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει. Είναι μία εποχή που δοκιμάζονται τα δεδομένα. Ούτε η ειρήνη, ούτε η ανάπτυξη ούτε η ευημερία θεωρούνται δεδομένα. Δίνουμε έναν συνεχή αγώνα για να τα κατοχυρώσουμε και να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον” τονισε ο κ. Στυλιανίδης.

EnaNews

«Η επίσκεψη στην Πασχαλινή αγορά της Κομοτηνής είναι πάντα ένα ευχάριστο σχολείο. Σε ενημερώνει για τα προβλήματα, σε καθοδηγεί με πυξίδα τις ανησυχίες και τις επιθυμίες της πιάτσας, σε ανανεώνει πολιτικά και δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στον αγώνα σου και προσανατολισμό στις προσπάθειες σου. Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους συμπατριώτες μου που μου δίνουν δύναμη. Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση» αναφέρει επίσης; στο προσωπικό του ΦΒ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό