ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Θετική ανταπόκριση της διοίκησης της ΕΡΤ για την επαναλειτουργία της κεραίας της ΕΡΑ Κομοτηνής»

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Θετική ανταπόκριση της διοίκησης της ΕΡΤ για την επαναλειτουργία της κεραίας της ΕΡΑ Κομοτηνής»

Με ευαισθησία και ενδιαφέρον ανταποκρίθηκε η Διοίκηση της ΕΡΤ στην παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη για την επαναλειτουργία της κεραίας των μεσαίων της ΕΡΑ Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής τις προηγούμενες εβδομάδες, αφού ενημερώθηκε από τα στελέχη της τοπικής ΕΡΑ, επικοινώνησε με τον πρόεδρο Κώστα Ζούλα παρουσιάζοντας τα επιχειρήματα του για το σημαντικό εθνικό και ενημερωτικό ρόλο της ιστορικής ραδιοφωνίας Κομοτηνής, προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση της.

Η διοίκηση της ΕΡΤ από την Αθήνα ανταποκρίθηκε θετικά επιδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία της για την επαναλειτουργία της κεραίας Κομοτηνής κατ’εξαίρεση, διότι οι περισσότερες κεραίες μεσαίων ανά την Ελλάδα θα κλείσουν οριστικά.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γ. Γαμπρίτσο καθώς και τον πρόεδρο Κ. Ζούλα για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας να ξαναλειτουργήσει κατ’ εξαίρεση η κεραία των μεσαίων στη Ραδιοφωνία Κομοτηνής. Η απόφαση αυτή επιτρέπει στην φωνή της Θράκης να ακούγεται και έξω από τα σύνορα της Χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η ευαισθησία που επιδεικνύει ηγεσία της ΕΡΤ προστατεύει τον εθνικό ρόλο του περιφερειακού μας σταθμού και τιμά την ιστορία της Ροδόπης. Θυμίζω για τη νέα γενιά ακροατών, ότι ο Σταθμός της Κομοτηνής ήταν το μεγάλο έργο του τελευταίου Υπουργού που συμμετείχε σε Ελληνική Κυβέρνηση ως Βουλευτής Ροδόπης 50 χρόνια πριν την δική μου υπουργοποίηση το 2004, του αείμνηστου Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Ροδόπης Παπαδήμα. Η απόφαση αυτή λοιπόν εκτός από την πρακτική της σημασία αποτελεί και εμβληματική κίνηση σεβασμού της τοπικής ιστορίας. Ευχαριστούμε θερμά»

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό