Φέρες: “Βούλιαξε” η πόλη από την κοσμοσυρροή για την καρναβαλική παρέλαση και τη συναυλία της Κατερίνα Λιόλιου (φωτος+video)

Φέρες: “Βούλιαξε” η πόλη από την κοσμοσυρροή για την καρναβαλική παρέλαση και τη συναυλία της Κατερίνα Λιόλιου (φωτος+video)

Κορυφώθηκαν την Καθαρή Δευτέρα 18/3/2024 οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις Φέρες.

Η όμορφη πόλη του Έβρου “βούλιαξε” στην κυριολεξία από τον κόσμο που την επισκέφτηκε για να θαυμάσει τη  μεγαλειώδη παρέλαση που περιλάμβανε εντυπωσιακά άρματα, πολλά καρναβαλικά πληρώματα, ρυθμό, χορό και παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, σκορπώντας  κέφι κι αισιοδοξία.

Έτσι κατάφερε το καρναβάλι των Φερών να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις και να καταξιώνεται σιγά-σιγά ως κορυφαία εκδήλωση στο νομό Έβρου, προσελκύοντας επισκέπτες όχι μόνο από τους γύρω νομούς, αλλά και όλη την Βόρεια Ελλάδα!

Να σημειώσουμε πως η παρέλαση ξεκίνησε με την αναβίωση του εθίμου της Καμήλας από το Σύλλογο “Αγία Σοφία” και μετά ακολούθησαν τα εντυπωσιακά άρματα που έκλεψαν την παράσταση και δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τις εκδηλώσεις άλλων περιοχών

Ακολούθησε η παρέλαση, με εντυπωσιακά άρματα να κλέβουν την παράσταση και να δείχνουν ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης στις Φέρες, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το καρναβάλι άλλων περιοχών. Παρουσιαστής ήταν φέτος ο διάσημος youtuber  Αλέξανδρος Κοψιάλης!

Οι εκδηλώσεις στις Φέρες ολοκληρώθηκαν με μια μοναδική συναυλία στην κατάμεστη πλατεία των Φερών από την αγαπημένη της νεολαίας και όχι μόνο, την εντυπωσιακή Κατερίνα Λιόλιου, που τραγούδησε  γνωστές επιτυχίες της κι εκτόξευσε ακόμα περισσότερο το κέφι και την διάθεση

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:

Φωτος+video: evros-news.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό