Φλόγα και άνεμος: Αυτοκτονούν Φωτεινή και Μιχάλης – Ο Παπανδρέου τυπώνει προκηρύξεις εναντίον των Γερμανών

Φλόγα και άνεμος: Αυτοκτονούν Φωτεινή και Μιχάλης – Ο Παπανδρέου τυπώνει προκηρύξεις εναντίον των Γερμανών

H νέα δραματική σειρά της ΕΡΤΦλόγα και άνεμος έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα, σαρώνει την τηλεθέαση της prime time ζώνης και όχι άδικα, καθώς η ιστορία του Γιώργου Παπανδρέου με την Κυβέλη, καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Στο 10ο επεισόδιο της σειράς, οι εξόριστοι πολιτικοί της Ελλάδος όλων των παρατάξεων πενθούν για τον θάνατο του Παπανδρέου. Η χούντα οργανώνει εγκάθετους για την συγκέντρωση του πλήθους στην κηδεία.

Η Φωτεινή και ο Μιχάλης έχουν αυτοκτονήσει κάτω από το βάρος των τύψεων τους για τον θάνατο του γιού τους του ηθοποιού Κροντηρά. Ο Παναγούλης μαθαίνει για τον θάνατο του Γέρου της Δημοκρατίας.

Οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Αθήνα. Ο Παπανδρέου θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της πατρίδος με μήνυμά του στον Μεταξά. Ο Γιωργάκης έχει πάλι πυρετό και η Κοτοπούλη συμπαραστέκεται στην Κυβέλη. Κάποια θέατρα εξακολουθούν να ανεβάζουν παραστάσεις παρ’ όλη την Κατοχή.

Ο Παπανδρέου επικεφαλής του μυστικού τυπογραφείου που τυπώνει προκηρύξεις εναντίον των Γερμανών. Συλλαμβάνεται και κρατείται στην Ασφάλεια αλλά αφήνεται ελεύθερος σύντομα.

Φεύγει για τη Μέση Ανατολή. Η Κυβέλη προετοιμάζει τον Γιωργάκη να τους φυγαδεύσει κι εκείνους η Intelligence Service.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό