Φως στο Τούνελ: Με μια κόκκινη γραμμή το νέο τρέιλερ και στο “στόχαστρο” τον Μάνο Δασκαλάκη

Φως στο Τούνελ: Με μια κόκκινη γραμμή το νέο τρέιλερ και στο “στόχαστρο” τον Μάνο Δασκαλάκη

Αινιγματικό το νεό τρέιλερ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” της Παρασκευής, χωρίς Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά με Μάνο Δασκαλάκη στο πλάνο της Αγγελικής Νικολούλη.

Το καινούριο επεισόδιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη απέχει μόλις μερικές ώρες -Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA και το νέο τρέιλερ έχει ήδη ανέβει στα social media, προκαλώντας τεράστια περιέργεια στους τηλεθεατές.

Η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο Τούνελ” επιστρέφουν την Παρασκευή 13 Μάη στις 23:20 από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA και το τρέιλερ της πολυσυζητημένης εκπομπής επικεντρώνει και πάλι στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με τα τρία νεκρά κοριτσάκια.

Το γεγονός, όμως, ότι από την προαναγγελία της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” απουσιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει τους φίλους της Αγγελικής Νικολούλη να οργιάζουν στα social media.

Το επιβλητικό τρέιλερ ξεκινά με την εικόνα της Πάτρας από μακριά και συνεχίζει με τη μικρή Ίριδα να κάθεται στην αγκαλιά μιας γυναίκας, πιθανότατα, της μητέρας της.

Στη συνέχεια το πλάνο δείχνει μια παιδική κούνια κι αμέσως μετά εμφανίζεται η εικόνα της Μαλένας, άρρωστης στο νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθεί το πλάνο με ένα χέρι να εξετάζει με μεγεθυντικό φακό μια σταγόνα αίμα και τμήματα ιστών κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που θυμίζει ιατροδικαστική εξέταση.

Η ένταση κορυφώνεται με την κάμερα να δείχνει τις φωτογραφίες και των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, αλλά και του πατέρας τους Μάνου Δασκαλάκη καρφωμένες σε έναν πίνακα ανακοινώσεων.

Δίπλα του φαίνεται κομμένο το πρόσωπο της μάνας, Ρούλας Πισπιρίγκου

Αμέσως μετά ακολουθεί η εικόνα από ένα λούτρινο αρκουδάκι να είναι ππεσμένο στο πάτωμα, με το τρέιλερ να τελειώνει με έναν κόκκινο μαρκαδόρο να τραβά μια κόκκινη γραμμή σε λευκό χαρτί.

Η απουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου από το τρέιλερ της νέας εκπομπής του “Φως στο Τούνελ” την προσεχή Παρασκευή έχει ήδη προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των φίλων της Αγγελικής Νικολούλη.

Κάποιοι αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν εμφανίζεται διότι, το τρέιλερ επικεντρώνεται στα θύματα του θρίλερ της Πάτρας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι στο καινούριο “Φως στο Τούνελ” θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε το βίντεο:

THETOC

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό