Φως στο τούνελ: Σοκ από την πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της Τζωρτζίνας

Φως στο τούνελ: Σοκ από την πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της Τζωρτζίνας

Σε μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική αποκάλυψη προέβη, την Παρασκευή (01/04), η εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA καθώς έφερε στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο από την πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, και τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου γι’ αυτό το περιστατικό.

Ειδικότερα, στο εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται να λέει: «Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μια κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν και άλλο».

Ακόμα, και ενώ ακούγεται ο ήχος από το μόνιτορ που παρακολουθούσε τους χτύπους της καρδιάς της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη πρόσθεσε: «Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω “έμεινε το παιδί”. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Τι έλεγε στις φίλες της η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Στο φως της δημοσιότητας, όμως, ήρθαν και οι διαδικτυακές συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλες της για τον πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Χαρακτηριστικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε πως «θα έπρεπε να διακόψει την τέταρτη εγκυμοσύνη της, καθώς οι γιατροί δεν είχαν βρει ακόμα το “φονικό” γονίδιο».

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει σε μηνύματα: «Θα το ρίξω το παιδί γιατί γενετικά δεν μπορώ να το αφήσω. Οι γιατροί μού είπαν ότι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, οπότε δεν γίνεται να συνεχιστεί. Όταν βρουν το γονίδιο και θέλω, να μπορούν να δώσουν αγωγή για να βγει υγιές. Το καλύτερο είπαν είναι αυτό, δυστυχώς…».

Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται από τις διαδικτυακές συνομιλίες της κατηγορούμενης, μόνη έγνοια της ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

Έτσι, λοιπόν, η ίδια είχε γράψει -μεταξύ άλλων- σε φίλες της: «Κορίτσια, είμαι χωριό πάλι. Άρχισε αυτός το πρωί τα Ρώσικα πάλι, ότι θα φύγει και τα λοιπά και πήρα τη μικρή. Να σηκωθεί να φύγει να ηρεμήσουμε επιτέλους. Να ζήσω και εγώ το πένθος μου με εσάς μαζί να τελειώνουμε. Σε δύο μέρες θα έχει πάρει τα πράγματά του…».

a.Nikolouli

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό