Φρικτές υποψίες για την πατρότητα της Ίριδας (κυρίως) και της Μαλένας

Φρικτές υποψίες για την πατρότητα της Ίριδας (κυρίως) και της Μαλένας

«Μην τυχόν και δεν είναι δικά μου τα παιδιά. Για την Τζωρτζίνα είμαι σίγουρος ότι ήταν παιδί μου, τα άλλα δύο (Μαλένα και Ίριδα) δεν μου έμοιαζαν πουθενά!». Αυτά τα λόγια φέρεται να λέει ο Μάνος Δασκαλάκης σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, στο πλαίσιο του νέου επεισοδίου στο πολύκροτο θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και τη δεδομένη, πλέον, απόφαση να «μάθει όλη την αλήθεια» για την πατρότητα της μικρής Μαλένας και της Ίριδας οι οποίες έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με όλες τις ενδείξεις πλέον να κατατείνουν στην εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα σε ασφυξία!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», η κίνηση αυτή αναμένεται να γίνει σε ανύποπτο χρόνο, καθώς ειδικά για την περίπτωση της Ίριδας υπάρχουν «φρικτές υποψίες» ότι ενδεχομένως ο πατέρας του παιδιού είναι άλλος.

Η σκέψη αυτή φέρεται να στροβιλίζει στο μυαλό του κ. Δασκαλάκη εξαιτίας της «σχέσης» την οποία είχε συνάψει η κατηγορούμενη σύζυγός του με έναν παντρεμένο άνδρα. Η αποκάλυψη της ερωτικής επαφής της κατηγορούμενης με τον εν λόγω κύριο, ο οποίος πάντως δεν έχει -μέχρι στιγμής- καμία ουσιαστική εμπλοκή στην υπό διερεύνηση υπόθεση-, έγινε από τον ίδιο τον Δασκαλάκη στην ανωμοτί κατάθεση την οποία έδωσε ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας η οποία χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Εκεί, ερωτώμενος για το παρασκήνιο της σχέσης του με την Πισπιρίγκου, ανέφερε ότι δυο-τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας είχε φύγει από το σπίτι και έμενε στους γονείς του «γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια». Παρότι η κατηγορούμενη παρουσίασε τη σχέση αυτή ως «εφήμερη» και «εκδικητική» εξαιτίας της απουσίας του συζύγου της από το σπίτι, εντούτοις οι ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης και η αποκάλυψη της εμπλοκής της Πισπιρίγκου στη δολοφονία της Τζωρτζίνας την καθιστούν στα μάτια του συζύγου της «μια γυναίκα η οποία είναι ικανή για όλα». Γι’ αυτόν τοn λόγο, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί ιδιωτικά και να ζητήσει έναν έλεγχο όχι μόνο για τη μικρή Ίριδα αλλά και για τη Μαλένα, παρά το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Πισπιρίγκου στις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά κυρίως ενώπιον της δικαστικής λειτουργού (κατάθεση ο πρώτος και απολογία η δεύτερη) παρουσίαζαν εκείνη την περίοδο ως την πιο ευτυχισμένη της ταραχώδους -όπως αποκαλύπτεται πλέον- σχέσης τους.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση «πατρότητας» των δύο κοριτσιών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή δεν απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές, καθώς, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν δικαστικές «πηγές» στην «Μ», δεν σχετίζεται με το εάν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις τελέστηκε ή όχι έγκλημα.

Ωστόσο, αφορά την επιστημονική κοινότητα -και όχι μόνο- καθώς σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι ένα ή δύο από τα κορίτσια έχουν διαφορετικό πατέρα, τότε αυτομάτως καθίσταται «άκυρη» η όλη προσπάθεια η οποία έγινε προκειμένου να ανευρεθεί εκείνο το σπάνιο, σπανιότατο γονίδιο το οποίο, όπως υποστήριζε η κατηγορουμένη, οφείλεται για τον θάνατο των παιδιών της, κάτι που αποκλείστηκε πάντως από τις εξειδικευμένες εξετάσεις οι οποίες έγιναν. Πρέπει επίσης να διευκρινιστεί ότι ο Δασκαλάκης δεν έχει δικαίωμα να κάνει δικαστική χρήση των όποιων αποτελεσμάτων του συγκεκριμένου τεστ, καθώς βάσει του άρθρου 1471 του Νόμου 3089/2002 «η προσβολή της πατρότητας αποκλείεται μετά τον θάνατο του τέκνου εκτός εάν είχε ήδη ασκηθεί η σχετική αγωγή».

Πηγή eReportaz.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό