Φθιώτιδα: Θανατηφόρο δυστύχημα με νεκρές δύο αδερφές

Φθιώτιδα: Θανατηφόρο δυστύχημα με νεκρές δύο αδερφές

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό, ρεύμα προς Αθήνα, στο 163,5 χλμ στο ύψος του Λογγού.

Στο λευκό αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα είναι δεξιοτίμονο, επέβαιναν οι δύο αδελφές, ηλικίας 65 και 77 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ταξίδευαν από Βόλο προς Αθήνα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε, μέσα στην εθνική οδό, καταλήγοντας όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και γι΄ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν άμεσα στο σημείο με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες. Η 65χρονη οδηγός ήταν νεκρή και η 77χρονη αδελφή της, βαριά τραυματισμένη.

Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας και η μεγαλύτερη αδελφή.

Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος όπου διερχόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τις δυο γυναίκες και τους πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που κόβουν την πόρτα με τροχό για να τις απεγκλωβίσουν.

Οι Αστυνομικοί του Α’  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό θανατηφόρο τροχαίο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό