Φυσικό προβιοτικό με πορτοκάλι – Πώς φτιάχνεται

Φυσικό προβιοτικό με πορτοκάλι – Πώς φτιάχνεται

Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια που ζουν στο έντερο.

Ωφελούν την πέψη, συμβάλλουν στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το πορτοκάλι είναι το πιο δημοφιλές εσπεριδοειδές. Είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, άλλες βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Το βασικό όφελος του πορτοκαλιού είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες, τον καρκίνο κλπ.

Η βιταμίνη C βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου, των οστών και των δοντιών και ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου και την αντίσταση στις λοιμώξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό