Γ’ Εθνική: Πρόβλημα στο «1» για τον Πανθρακικό! Χωρίς Κοτσάκη, Λείβα αλλά με Μπαικαρά, Γκαγκάνη και Ζωγράφο στην Μηχανιώνα

Γ’ Εθνική: Πρόβλημα στο «1» για τον Πανθρακικό! Χωρίς Κοτσάκη, Λείβα αλλά με Μπαικαρά, Γκαγκάνη και Ζωγράφο στην Μηχανιώνα

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανθρακικού ενόψει του νέου δύσκολου εκτλος έδρας ταξιδιού μετά την Δράμα στην Θεσσαλονίκη όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα φιλοξενηθεί από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Στην 20αδα επιστρέφει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που απουσίασε απο τα δυο τελευταία ματς του Πανθρακικού, ενω θα απουσιάσει ο τραυματισμένος τερματοφύλακας Δημήτρης Κοτσακης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο εμπειρος στοπερ Αγγελος Λειβαδιώτης για οικογενειακούς λόγους. Την θεση τους στην αποστολή πήραν ο νεαρός Παναγιωτης Γκαγκανης και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ζωγράφος. Αμφίβολος είναι ο Σμάλης που πιθανότατα θα ακολουθήσει και αυτός την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, οι επιλογές του Νίκου Μπαχαρίδη: Κασκαντάμης, Ζωγραφος, Αρετάς, Γκαγκάνης, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Τσώλας, Καλογρανάς, Γιαννακιτσίδης, Παχούμης, Αντωνιάδης, Σμάλης, Κωσταρέλης, Χακάν, Γκουτσίδης, Τανζού, Ντίνας, Φουρλατάρας, Μπαικαρα, Βάσκος, Αϊβαλή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό