Γ’ Εθνική: Προβλημάτισε στην πρεμιέρα ο Πανθρακικός αλλά απέφυγε την ήττα από τον Βύρωνα στην Καβάλα και περιμένει Ιπποκράτη

Γ’ Εθνική: Προβλημάτισε στην πρεμιέρα ο Πανθρακικός αλλά απέφυγε την ήττα από τον Βύρωνα στην Καβάλα και περιμένει Ιπποκράτη

Οι νταμπλούχοι της ΕΠΣ Θράκης αντιμετώπισαν τους νταμπλούχους της ΕΠΣ Καβάλας στην πρεμιέρα του ειδικού τουρνουά ανόδου στην Γ’ Εθνική και παρόλο που προβλημάτισαν με την εικόνα τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης του Βερουλείου, τουλάχιστον απέφυγαν την ήττα και μπορούν να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Με απλά λόγια Βύρωνας Καβάλας και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Βερούλειο, μοιράστηκαν τους βαθμούς και κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για τα επόμενα παιχνίδια της Τετάρτης, ο μεν Πανθρακικό με τον εκ των νικητών της πρεμιέρας Ιπποκράτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο δε Βύρωνας με τον Άρη Πετεινού στην Ξάνθη.

Το παιχνίδι στο Βερούλειο Στάδιο, ήταν μοιρασμένο και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δίκαιο. Όλα κρίθηκαν στο 1ο ημίχρονο, με τον Βύρωνα να μπαίνει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Δουμάνη στο 5ο λεπτό και τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει στο 44’ με τον Αμέτ Ερκάν. Στο 1ο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Αθανασάκη και τον Δουμάμη στο 32ο και το 39ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Φουρλατάρα στις αρχές της επανάληψης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό