Γενική Συνέλευση του ΣΥ.ΦΑ.  Ν.Έβρου

Γενική Συνέλευση του ΣΥ.ΦΑ. Ν.Έβρου

Το πρωί τής Κυριακής, 18/12/ 2022, σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, συνήλθε η Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Έβρου, στα γραφεία του Φαρμακευτικού συλλόγου στον Απαλό, με κύρια θέματα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2023 και τη διανομή μερίσματος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΣΥ.ΦΑ. στο διαδίκτυο, κατά την έναρξη της διαδικασίας, χαιρετισμό απηύθυναν προς τα μέλη της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ κ. Κωνσταντίνος Πάνου και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Μουχτής Θανάσης.

Ο Προέδρος του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου, κ. Τερζής Αναστάσιος, ανέπτυξε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Συνεταιρισμός , όσον αφορά την ανάπτυξη και τη διεύρυνση στην αγορά φαρμάκου, τις επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου ο Συνεταιρισμός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και τα οφέλη της στρατηγικής συμμαχίας με τον όμιλο Πειφασυν.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΥΦΑΕ, κ. Τζωίδης Σταύρος, παρουσίασε με λεπτομέρειες στα μέλη το σχέδιο υλοποίησης των στόχων πού έχουν τεθεί.

Οι συνέταιροι ενημερώθηκαν επίσης για τα επενδυτικά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη ( ενεργειακή κοινότητα, ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων).

Η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα για τα μέλη με τη διανομή των επιταγών του μερίσματος.

Ο Συνεταιρισμός θα παραμείνει προσηλωμένος και τη νέα χρονιά στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη και τους πελάτες του.

Πηγή +Photo: FB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό