Γεωργία Μπίκα: «Διεκδικώ το δίκιο μου και την αξιοπρέπειά μου»

Γεωργία Μπίκα: «Διεκδικώ το δίκιο μου και την αξιοπρέπειά μου»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την καταγγελία που έκανε για βιασμό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έκανε η Γεωργία Μπίκα.

Η 24χρονη ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη που της έχει δώσει, τονίζει ότι παρότι ο δεύτερο βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι πιο εξίσου οδυνηρός, θα πετύχει τη δικαίωση της.

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε», ανέφερε στην ανάρτηση της στο instagram η Γεωργία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό