Γη της Ελιάς (14/4): Μαθαίνεται το μυστικό της Αντιγόνης και μένουν όλοι άναυδοι!

Γη της Ελιάς (14/4): Μαθαίνεται το μυστικό της Αντιγόνης και μένουν όλοι άναυδοι!

Νέες, ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» η οποία προβάλλεται από το Mega Channel και καθηλώνει το πιστό της σε κάθε επεισόδιο. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στα νούμερα που κάνει στην τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για τη βόμβα με την εγκυμοσύνη της Αντιγόνης από τον βιασμό της και τώρα έχει και τη συνέχεια η οποία είναι ακόμη πιο δραματική.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε αποκάλυψη – βόμβα: Λίγες μέρες μετά τη μυστηριώδη συνάντησή της Αντιγόνης με τη Μαρία που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά το τι τις συνδέει ο Μάνος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη ανάκαλυψη.

Συγκεκριμένα ο ντετέκτιβ του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης. «Έχει παιδί και το κρύβει», του λέει και Μάνος κλονίζεται! Και μόνο στη σκέψη πως η αδερφή του, που ισχυρίζεται πως δεν θέλει να κάνει παιδιά, έτσι ώστε, να αφοσιωθεί στην ιατρική έχει γίνει ήδη μητέρα, τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Στο μεταξύ ο Στάθης περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Εύα στην Αθήνα και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά από ποτέ. Κι ενώ ο Αποστόλης στέλνει λουλούδια στην Ευτυχία ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, η Αρετή δείχνει να μην εγκρίνει πια την Ελένη και ο Στέφανος τη βάζει στη θέση της.

Στο μεταξύ η Βασιλική του υπόσχεται οτι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του διαζυγίου: «Θα είμαι στο πλευρό του» λέει στον Στάθη χαρακτηριστικά και εκείνος συγκινείται.

Παράλληλα η Δίωξη Ναρκωτικών αρπάζει τον Θύμιο, τον συγκρατούμενο του Ανέστη και, από το κελί του και τον ανακρίνει.

Η Αρετή θα μάθει από τη Χρυσούλα ότι ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής και «καταρρέει»…

Όσα θέλετε να μάθετε για το σήριαλ «Η γη της ελιάς» υπάρχει αναλυτικά και στο mediatime.gr!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισοδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτής 14 Απριλίου 2022

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό