Γη της Ελιάς: Χάιδω, Φίλιππος και Βασιλική γνωρίζονται με τον Αλέξη

Γη της Ελιάς: Χάιδω, Φίλιππος και Βασιλική γνωρίζονται με τον Αλέξη

Νέες εντάσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega σύμφωνα με το νέο «Η γη της ελιάς spoiler» το οποίο μας αποκαλύπτει το μέλλον της Μέλπως αλλά και της σχέσης Φίλιππου – Αλέξη.

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο πως το μέλλον Λυκούργου και Μέλπως δεν θα είναι καλό. Τώρα σας έχουμε και νέες λεπτομέρειες σε μία πολύ ιδιαίτερη εξέλιξη.

Τα πράγματα δε φαίνεται πως εξελίσσονται όπως τα ήθελε και τα περίμενε η Μέλπω. Παρά τις μεγάλες προσπάθειές της και την υπομονή της τίποτα δε φαίνεται να γυρίζει προς το συμφέρον της.

Οι προσπάθειές της να χωρίσει τον Λυκούργο και τη Χάιδω όλα δείχνουν πως πέφτουν στο κενό. Ακόμη και το γεγονός πως πήρε με το μέρος της την κόρη της Ισμήνη φαίνεται πως ήταν παροδικό καθώς σύντομα η Ισμήνη θα φτάσει στα όρια της μαζί της.

Όλα αρχίζουν όταν Μέλπω και Κωνσταντίνος συνάπτουν μία κρυφή άτυπη «συμμαχία». Η συμφωνία τους λέει ότι ο Κωνσταντίνος δίνει ένα ποσό στην μητέρα της αγαπημένης του κάθε μήνα. Η Μέλπω δέχεται φυσικά με χαρά τα λεφτά αυτά κάνοντας για ακόμη μία φορά τη ζωή της σε βάρος άλλων.

Σύντομα όμως η Ισμήνη θα μάθει για όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της και θα γίνει έξαλλη και με τους δύο αλλάζοντας τη στάση της απέναντι στη μητέρα της.

Ισμήνη και Μέλπω έχουν έντονο διάλογο και η Ισμήνη ζητάει από τη μητέρα της να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει οριστικά από τη Μάνη.

Αυτή, βλέποντας πως το κλίμα δε τη σηκώνει πια, ακολουθεί τα λόγια της κόρης της και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γνωριμία Αλέξη και Φίλιππου

Όπως έχουμε δει, η Χάιδω με τη Μαργαρίτα έχουν γίνει καλές φίλες από τότε που γνωρίστηκαν. Αυτό σύντομα θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωριστούν και οι γιοι τους.

Σε ένα τραπέζι που κάνει η Χάιδω, Φίλιππος και Βασιλική γνωρίζονται με τον Αλέξη. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στο τραπέζι και ο Φίλιππος με τον Αλέξη κανονίζουν να βγουν ξανά.

Εκείνος όμως έχει μία μετάπτωση στη ψυχολογία του κάτι το οποίο παρατηρεί ο Φίλιππος ο οποίος βλέπει και κάποια ξεσπάσματά του. Ο Αλέξης μοιάζει πιο επικίνδυνος από ποτέ έχοντας χάσει τον έλεγχο και ο Φίλιππος αρχίζει να το καταλαβαίνει.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη Γη της ελιάς βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό