Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ξεκαθαρίζει στο Μάνο πως το θέμα της περιουσίας δεν την αφορά

Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ξεκαθαρίζει στο Μάνο πως το θέμα της περιουσίας δεν την αφορά

Στάθης και Εύα στα πρόθυρα χωρισμού, ενώ ο Φίλιππος καταρρακώνεται όταν μαθαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το μωρό και ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του.

Βασιλική με τον Φίλιππο έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους όσο περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του μωρού.

Την ίδια ώρα η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική επίθεση ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Ο Αλέξης οδηγείται στο αστυνομικό τμήματα με τον Κουράκο να τον ανακρίνει.

Η Βασιλική είναι ψυχρή απέναντί του, λέγοντάς του ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε εκείνη.

Οι γυναικολογικές εξετάσεις της Ιουλίας δείχνουν πρόβλημα στα ωάρια και το ζευγάρι προχωρά σε ενέσιμη ορμονοθεραπεία.

Η Αντιγόνη ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως το θέμα της περιουσίας δεν την αφορά. Του ζητά όμως να κρατήσει τον πατέρα τους μακριά από την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της, ώστε να μην ταραχθεί.

Ο Ισίδωρος, ωστόσο, έχει τα δικά του σχέδια, καθώς εντοπίζει το παιδί και ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα προκειμένου να το δει από κοντά.

Η Ευτυχία έχει μια ομαλή εγκυμοσύνη και εξηγεί στον Αποστόλη πως δεν θα του στερήσει τα δικαιώματά του, αλλά μέχρι να γεννήσει δεν επιθυμεί εντάσεις μεταξύ τους.

Ο Στάθης απογοητεύει κατά κάποιο τρόπο την Εύα όταν της δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μετακομίσει στο σπίτι της, μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος και το χωριό θα αρχίσει να τον σχολιάζει.

Ο ανιψιός του Λυκούργου, ο Χρήστος (Βασίλης Μίχας), έρχεται στο χωριό και ετοιμάζεται να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης.

Την ίδια ώρα, η Ελένη βιώνει μια δυσάρεστη εμπειρία, καθώς ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και την διεκδικεί με άκομψο τρόπο, νομίζοντας πως είναι η Μυρτάλη.

sportime.gr

 

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στάθης και Εύα στα πρόθυρα χωρισμού – Τι έχει συμβεί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό