Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αρετή να δει το εγγόνι της

Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αρετή να δει το εγγόνι της

Νέο «Η γη της ελιάς spoiler» για σήμερα με την Αρετή να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς του Mega.

H σειρά του Αντρέα Γεωργίου συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού όπως φαίνεται ακι από τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει μία νέα άφιξη φέρνει τα άνω κάτω στη Μάνη. Ο Δημοσθένης, ο ξάδερφος του Στάθη, φτάνει στη Μάνη με τη γυναίκα του Ασπασία και αναστατώνει τη κοινωνία της.

Καταρχάς ο Δημοσθένης βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος δημιουργώντας έτσι κόντρα με τον Ιακωβο.

Τα σχέδιά του όμως είναι πολύ πιο σκοτεινά από αυτό καθώς είναι μέλος σε σκοτεινό κύκλωμα και ένας από τους στόχους του είναι η εξόντωση του Κουράκου.

Όσον αφορά τη γυναίκα του Δημοσθένη, την Ασπασία, αυτή προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρεί με την Αρετή με τον Στάθη όμως να είναι ανένδοτος.

Στο μεταξύ ο Στάθης παραχωρεί τους ελαιώνες του στον Δημοσθένη ώστε να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά και είναι ο μόνος που είναι χαρούμενος με την άφιξη του ξαδέρφου του.

Η Αρετή από την άλλη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της στο παρελθόν. Τόσο ο Στέφανος όσο και η Βασιλική της γυρίζουν την πλάτη και απομακρύνονται από αυτή.

Η Αρετή προσπαθεί να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, έτσι όπως ήταν πάντα κοντά της και τον επηρέαζε στις αποφάσεις του.

Οι πιέσεις της όμως γίνονται όλο και πιο έντονες με αποτέλεσμα ο Στέφανος να ξεσπάσει και να έχουν έναν πολύ έντονο καβγά μεταξύ τους.

Οι απογοητεύσεις ωστόσο δεν σταματάνε εκεί για την Αρετή. Σε μια προσπάθειά της να δει το εγγόνι της η Βασιλική την απορρίπτει και της κλείνει την πόρτα.

sportime.gr

Δείτε παρακάτω το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας 30/5:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό