Γη της ελιάς: Άρρωστη η μικρή Αγγελική

Γη της ελιάς: Άρρωστη η μικρή Αγγελική

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου.

H σειρά η οποία σάρωσε στην τηλεθέαση της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει πιο ανατρεπτική αλλά και σκοτεινή από ποτέ με τον υπόκοσμο να εισβάλει στα δρώμενα της Αρεόπολης.

Ήδη τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη σχέση της Μυρτάλης με τον Αλέξη σοκάρουν. Η Μυρτάλη μάλιστα φέρεται να έχει μείνει έγκυος από τον δολοφόνο του πρώην αγοριού της.

Ο Ισίδωρος δε θα αφήσει την μικρή μέσα σε ίδρυμα. Είναι γνωστό πως είναι η αδυναμία του και έτσι τη φέρνει σπίτι του στη Μάνη. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται τόσο καλά στην αρχή.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η μικρή πέρασε πολλά και από τι φαίνεται δε τα έχει ξεπεράσει ακόμη. Η μητέρα της, η Φανή της λείπει συνέχεια και δε μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό της.

Ο Ισίδωρος τήρησε την υπόσχεσή του να την φέρει υπό την προστασία του όμως η μικρή δεν είναι ακόμη έτοιμη να προσαρμοστεί παρά και τις προσπάθειες της Μαρίνας και του Μάνου που θέλουν να την υιοθετήσουν.

Όλοι προσπαθούν να τη κάνουν να νιώσει άνετα αλλά η συμπεριφορά της δε μοιάζει με παλιά. Είναι συνεχώς μελαγχολική και αφηρημένη. Ο Ισίδωρος θα κάνει τα πάντα για να τη δει ευτυχισμένη ξανά.

Όλα αυτά την ώρα που η μικρή Αγγελική θα γίνει η αιτία για μία άγρια κόντρα μεταξύ Αντιγόνης και Μαρίνας με την πρώτη, ως βιολογική της μητέρα, να έχει πρώτη φορά μητρικά αισθήματα απέναντί της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό