Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για τον Ανέστη – Άγριος καυγάς για Ισμήνη και Λυκούργο

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για τον Ανέστη – Άγριος καυγάς για Ισμήνη και Λυκούργο

Γεμάτα από ανατροπές θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, θα υπάρξει νέο επεισόδιο για Μυρτάλη και Στέφανο όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει την Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Αποστόλης που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδηγεί εσπευσμένα και με μοναδική βοήθεια από την Αναστασία, στο νοσοκομείο.

Σύντομα όμως θα τον δείτε να βγαίνει από το νοσοκομείο και να αναζητεί συμπαραστάτες αντιλαμβανόμενος πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο για την υγεία του όσο και για την ελευθερία του καθώς ο Κουράκος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την σύλληψη του.

Το λάθος του να πυροβολήσει και να τραυματίσει τον αστυνομικό έξω από το τμήμα θα το πληρώσει ακριβά τη στιγμή που θα αναζητήσει υποστήριξη από τον Δημήτρη που είναι όμως θυμωμένος μαζί του.

Παράλληλα, η Ισμήνη και ο Λυκούργος τσακώνονται για τα οικονομικά του Κωνσταντίνου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τη ζωή της Αναστασίας.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της ελιάς (27/2, 21:00)

Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα.

Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό. Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις.

Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό